Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze vereniging en de ontwikkelingen in het onderwijsrecht. Vier keer per jaar bundelen we deze nieuwsberichten in een digitale nieuwsbrief. Wilt u deze ieder kwartaal in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

15-4-2018 10:50

Wet arbeidsmarkt in balans (WAiB) in internetconsultatie

Tot maandag 7 mei a.s. kan worden gereageerd op het conceptwetsvoorstel arbeidsmarkt in balans. Kern van het wetsvoorstel is dat het kabinet het voor werkgevers aantrekkelijk wil maken om mensen in (vaste) dienst te nemen door de WWZ op een aantal punten aan te passen.

Lees meer

30-3-2018 14:00

Geslaagd voorjaarssymposium NVOR/VARO

Komt het nog goed met het passend onderwijs? En wanneer is de school aansprakelijk als een leerling op school schade lijdt? Deze en andere vragen stonden centraal tijdens het achtste voorjaarssymposium dat de NVOR en VARO op 29 maart organiseerden in Den Haag.

Lees meer

29-3-2018 10:54

Actualiteiten: jurisprudentie

Actuele uitspraken van de laatste maanden.

Lees meer

27-3-2018 10:00

Maak kennis met... Elise Visser

Sinds 2010 is Elise Visser al lid van de VARO, maar sinds kort zit ze ook in het bestuur. Wat vindt ze daar zo leuk aan? En wanneer kreeg ze belangstelling voor de juridische kanten van het onderwijs? Lees meer over Elise.

Lees meer

14-3-2018 13:30

VARO en NVOR organiseren weer voorjaarssymposium

Op donderdag 29 maart 2018 organiseren de VARO en NVOR voor de achtste keer op rij voor alle leden een voorjaarssymposium in Den Haag. In vier workshops komen uiteenlopende onderwerpen op het terrein van onderwijsrecht aan bod. Deelnemers kunnen aan twee van de vier workshops deelnemen. Het symposium wordt afgesloten met een borrel.

Lees meer

    1 2 3 4 5 6 7    

Pagina 1 van 7

Heeft u zelf een interessant artikel geschreven?

De redactie van VARO is altijd op zoek naar interessante artikelen over het onderwijsrecht. Heeft u een interessant artikel geschreven waar wij naar mogen verwijzen op onze website? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij verwijzen op deze website dan naar de door u doorgegeven URL.

* Deze velden zijn verplicht